NEKED IS EZ A PROBLÉMÁD

AZ OTTHONRÓL VÉGEZHETŐ MUNKÁKKAL?

Akik “otthonról végezhető munkát” keresnek, általában 2 fő ok miatt nem vágnak bele semmibe.

1. Nincs meg hozzá a technikai tudásuk (nem értenek a számítógéphez, a hirdetéshez, stb.)
Erre is van megoldás, de ebbe most ezen az oldalon nem mennék bele. 

2. A másik legfőbb ok pedig az, hogy

 • nem akarok értékesíteni
 • nem akarok házalni
 • nem akarok győzködni
 • nem akarok tukmálni
 • nem akarok pénzt belefektetni termékekbe, ami aztán a nyakamon marad
 • nem akarok postázással bajlódni

TE IS ÍGY VAGY EZZEL?

Ha az otthoni munkát keresők 99%-ába tartozol, akkor egészen biztosan így gondolod te is.

Ebben az esetben számodra 

1 jó, és 3 rossz hírem van.

Melyikkel kezdjem?

Talán legyünk túl először a számodra rossz híreken.

ROSSZ HÍR #1: Otthon végezhető "bütykölős" munka nincs.

Ha otthoni munkát keresel, és nem jöhet szóba semmi más, csak borítékolás, összeszerelés, gyöngyfűzés… sajnos ki kell ábrándítsalak. Ilyen munkák már nincsenek.

Valamikor régen még lehetett találni hasonló munkákat, de ma már egyszerűen nem éri meg senkinek, hogy ilyesmit kiszervezzen, házhoz.

Az anyagok kiszállítása, a kész termék visszaszállítása, a munkabér mind óriási plusz költség – ráadásul nem ellenőrizhető közben  a munkavégzés minősége sem – ez teljesen rossz üzlet lenne bármilyen cégnek, vállalkozásnak, hogy így kiadjon munkát otthonra. Nem tudna érte annyit fizetni, hogy te elvállald, és még neki is megérje.

Pláne, mióta rengeteg helyről egyszerűen, szinte fillérekért elérhető az olcsó kínai termékek tömkelege… (Ha elvétve akad is ilyen munka, azt elsősorban megváltozott munkaképességűek részére szervezik, hiszen ilyen foglakoztatásért támogatás jár…)

ROSSZ HÍR #2: Az otthonról végezhető munkák egy része befektetés.

Azok a hirdetések, amikkel az interneten találkozol, és otthonról végezhető munkákat ajánlanak, 2 nagy csoportba oszthatóak: kisebb részük befektetés jellegű, nagy többségük pedig értékesítés.

A befektetés jellegűek közös jellemzője, hogy kisebb-nagyobb kezdőtőkére van szükséged – azaz a pénzedet dolgoztatod. Ám MINDENFÉLE pénzbefektetős ajánlatnak VAN kockázata, amivel számolni kell (mint ahogy az államkötvényeknek, értékpapíroknak, bankbetéteknek is van kockázata).

 • A befektetés jellegű ajánlatok nagy többsége a pilótajáték kategóriába tartozik: a később jövők befizetéseit osztják szét valamilyen elv szerint, és bizonyos (rövidebb vagy hosszabb) idő után bedől az egész, úszik a pénzed. A pilótajáték törvénytelen, magas a kockázata, és sok a károsultja.
 • Lehet azért találni megbízható, normál kockázattal járó befektetés jellegű ajánlatokat is, de nagyon alaposan meg kell vizsgálni  a körülményeket, hátteret, és mérlegelni kell, kinek mekkora kockázatot bír el a gondolkodása. 

ROSSZ HÍR #3: Az otthonról végezhető munkák többsége értékesítés.

Az otthoni munkaként ajánlott lehetőségek túlnyomó része valamilyen értékesítés. Ez lehet termék, vagy szolgáltatás értékesítése. 

 • Az online értékesítői munka ajánlatok egy része partnerprogramként működik: segítesz valakinek  a terméke, szolgáltatása reklámozásában, ezért ő neked, a rajtad keresztül megvalósult eladások után, előre meghatározott összeget fizet.
 • Az értékesítői ajánlatok többsége MLM rendszerben működik. Ez azt jelenti, hogy a cég az értékesítésből származó bevétele egy részét, meghatározott jutalékterv szerint, visszaosztja azok között, akik segítenek neki az értékesítésben, reklámozásban. Te a termékeket megvásárolhatod teljes áron, mint vásárló (mint egy sima webáruházban vagy boltban), vagy csatlakozhatsz valamelyik taghoz, és így kedvezményes áron juthatsz a termékekhez. Akihez csatlakoztál, ő jutalékot kap a cégtől a te vásárlásod után. Ám ugyanígy hozzád is csatlakozhatnak újabb vásárlók, akiknek a vásárlásai után te is kaphatsz jutalékot. Az ilyen elven működő MLM rendszerek NEM pilótajátékok, hanem teljesen törvényes rendszerek.

Ha nem akarsz csalódni, és sok pénzt veszíteni, ezeket a tényeket tudatosítsd magadban (= nincs otthoni bütykölős munka, és majdnem minden ajánlat befektetés vagy értékesítés). 

OK, DE AKKOR MI A JÓ HÍR?

A jó hír az, hogy értékesítési munkával is lehet úgy pénzt keresni, hogy te magad nem értékesítesz egyetlen terméket sem. Nem kell házalnod a termékekkel, nem kell rátukmálnod senkire semmit, nem kell postázgatnod, nem kell előre megvenni egy csomó terméket, hogy benne álljon a pénzed. Sőt, ha jól csinálod, igazából nem jár többlet költséggel, csak költség átcsoportosítással. Furcsának találod? Pedig létezik ilyen. Nézzük meg röviden, hogyan lehetséges ez.

 

Ahhoz, hogy az előbb vázolt lehetőség működhessen, néhány feltételnek kell teljesülnie a cég és a termék részéről:

A termékértékesítő cégnek legyen MLM rendszere.

A termék nagyon jó minőségű legyen – és emellett megfizethető is.

Olyan legyen a termék, amit szinte mindenki, és ismétlődő rendszerességgel használ.

Olyan legyen a termék, amire nem kell igényt kelteni az emberekben: azért, mert már régóta használják.

Megbízható legyen a cég a jutalékok kifizetésében is!

A te részedről is kell azonban teljesülnie néhány dolognak. 

El kell szánnod magad!
El kell kezdened a választott munkát, hogy plusz pénzhez juthass. Amíg csak nézegeted a lehetőségeket, addig egészen biztos, hogy neked nem fog plusz pénzt hozni. Ki kell választanod a neked tetszőt, és bele kell vágnod!

Meg kell ismerned egy stratégiát!
Vagy ki kell dolgoznod egy sajátot, és aszerint kell dolgoznod. Ha csak vaktában, összevissza próbálkozol, annak nem lesz eredménye. Kell egy rendszer, ami szerint dolgozol.

Kitartónak kell lenned!
A választott üzlettel kitartóan, rendszeresen kell foglalkoznod. Két hét alatt nem fogod megváltani a világot. Jó munkához, jó plusz jövedelemhez bizony idő kell

Ha ezek a feltételek megvannak a választott cégnél és termékkörnél, valamint te is felvállalod a magad részét, akkor minden adott ahhoz, hogy értékesítés nélkül is plusz jövedelmed lehessen.

Ez pedig úgy lehetséges, hogy…

 

NEM ÉRTÉKESÍTÜNK - HANEM FOGYASZTÓKKÁ VÁLUNK!

Mit értek ez alatt? Milyen stratégiát kell követni, ha így, fogyasztóként akarunk plusz bevételhez jutni?

Én ezt 3 lépéses stratégiának hívom:

Saját fogyasztás átállítása​

Ha megfelelő céget és termékkört választottál, akkor te magad is vásároltál már ilyen termékeket eddig is (jellemzően a tisztító-tisztálkodó szerek, kozmetikumok, háztartási cikkek, kávé tartozik ebbe a kategóriába, ezekre épültek is MLM rendszerek, amik megfelelőek lehetnek számodra). 
Csak az a teendőd, hogy ezután nem az eddigi boltból, hanem a választott cégtől szerzed be a termékeket. Arra figyelj a cég- és termékkör választásakor, hogy a havi elvárt saját fogyasztás, aktivitás ne legyen számodra megterhelő.

Tapasztalatgyűjtés és megosztás

Egészen biztos vagyok abban, eddig is ha rátaláltál valami jó termékre, ami neked nagyon bevált, azt elmondtad az ismerőseidnek is, ők pedig megfogadták a tanácsod. Csak eddig ezért neked soha, senki nem adott jutalmat. Most úgy teheted ugyanezt, hogy az ajánlásaidból pénzben mérhető jutalmad is származik, az ismerősök háláján kívül. Ha valaki szeretné kipróbálni a terméket, egyszerűen csatlakoztasd a céghez tagnak, és ő maga rendelheti meg magának. 

(Nyilván, ez akkor szerencsés, ha a csatlakozás nem jár extra ügyintézéssel, költséggel és kötelezettséggel. Ha nem akar csatlakozni, de megkér, hogy rendelj neki te, akkor természetesen megteheted: és bár ilyenkor  mégiscsak eladsz neki – de nem te tukmáltad rá, hanem ő kért meg.)

Ha elégedett lesz a termékekkel, akkor rendszeres vásárlóvá válik – neked pedig rendszeresen lesz jutalékod a vásárlásai után, azért, mert egyszer mutattál neki egy jó terméket, és segítettél neki abban, hogy honnan és hogyan vásárolhatja meg magának.

Termékminták osztogatása

Még jobb, ha a tapasztalataid megosztása mellett tudsz adni kipróbálásra mintákat is a termékekből. Annál jobb nincs, mint mikor valaki ki tudja próbálni az adott terméket, így nem vesz zsákbamacskát. Az elégedett próba után pedig már könnyen fog csatlakozni, hogy olcsóbban vásárolhasson – senki nem ellensége a saját zsebének. 

Ha követed ezeket a lépéseket, és rendszeresen végzed őket (1. saját fogyasztás 2. tapasztalatok megosztása 3. termékminták osztogatása), annak meglesz az eredménye. Ne eladni akarj: hanem törzsvásárlókat (=magának vásárló tag) csatlakoztass.

Ha nincs még ötleted, melyik céggel, milyen termékekkel érdemes ebbe a stratégiába belefogni – mutatok neked egy lehetséges alternatívát.

Én egy sokéves múlttal rendelkező termékértékesítő cégnél dolgozom ezzel a szisztémával:

 • mai napig nem adtam még el senkinek egy darab terméket sem,
 • csak magamnak vásárolok,
 • és mégis van belőle plusz jövedelmem.

És itt nem a megtakarításra gondolok, amit a  kedvezményes vásárlással érek el: hanem valódi, kivehető, pénzben kikérhető jutalékom van mások vásárlásából.

 

Ha kíváncsi vagy arra, melyik ez a cég, és megismernéd a részleteket is, iratkozz fel az alábbi gombra kattintva a hírlevél sorozatomra. Néhány napon keresztül napi egy emailből megismerheted a céget, a termékeket, és a módszeremet, ahogyan itt dolgozom, és ÉRTÉKESÍTÉS NÉLKÜL pénzt keresek.

És jól figyelj, mert van itt még egy

EXTRA LEHETŐSÉG!

Sok éves MLM munka tapasztalatából kiindulva, létrehoztam egy olyan automatizált rendszert ehhez a munkalehetőséghez, amivel a hozzám csatlakozók számára lehetővé válik, hogy a lehető legegyszerűbbé váljon ez a munka.

Ténylegesen csak annyi a feladat, hogy készen kapott hirdetéseket napi rendszerességgel fel kell adni különböző helyeken.

Másolás és beillesztés.

Ez azért mindenkinek megy, ugye?

Ha szeretnéd megismerni, hogy ez az automatizált, a munkát végletekig leegyszerűsítő automata rendszer hogyan segíthet neked is, iratkozz fel a hírlevél sorozatra, és ez is kiderül számodra a levelekből.

munkaajánlat 13

KEZDD AZ ELSŐ LÉPÉSSEL!

A weboldal tárhelyszolgáltatója az 
ELIN.hu Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft. 
9024 Győr, Déry Tibor utca 11. 2. em. 4. sz.
(Cg.08-09-016359, adószám: 14315754-2-08)

A weboldal a felhasználói élmények érdekében cookie-kat használ. A honlap további használatához a cookiek használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás