ÍGY TEREMTS MAGADNAK

TÖBB MILLIÓ FORINT ÉRTÉKŰ

AZONNAL LEVÁSÁROLHATÓ KERETET!

Létezik egy több éve működő magyar rendszer, ami rengeteg jobbnál jobb lehetőséget rejt magában.

Nem 2 perc alatt megérthető rendszerről van szó, így nagyon sokan nem is tudják, hogy van egy bárkinek elérhető, TELJESEN INGYENES része is. 

Ezen az oldalon ennek a rendszernek csak ezt az egy, INGYENES részét fogom bemutatni a lehető legegyszerűbben, mert biztos vagyok benne, hogy nagyon sok embernek lehet óriási segítség. A hírlevél sorozatból pedig részletesebben megismerheted a rendszerünket – keresd az email fiókodban!

Először vegyünk át néhány alapvető tudnivalót a pénzzel kapcsolatban, ami segít, hogy megértsd, amiről szó lesz.

Ezen az oldalon szándékosan nem írtam sem cégnevet, sem nagyon részletes leírást – amennyire lehetett, leegyszerűsítettem. A megértés szempontjából első körben felesleges információkat lefaragtam, csupán azért, hogy a lényeg minél egyszerűbben megérthető legyen. Ettől függetlenül természetesen egy valós, törvényes keretek között, minden adatvédelmi és egyéb szabályozásnak megfelelően működő magyar cégről van szó. Ha a lényeget megértetted, és tetszik a dolog, minden további információt megkapsz hírlevélben vagy a Facebook csoportomban, illetve meg is kereshetsz, és átbeszélhetjük a kérdéseidet, ha szeretnéd.

TÉNYEK A PÉNZRŐL

1. Pénzre nem azért van szükséged, mert azt a konkrét, kézzel megfogható papír vagy fémdarabot akarod birtokolni.

Azt nem tudod megenni, nem tudod meginni, nem tudsz bele felöltözni: azaz önmagában nincs semmi haszna.

2. Pénzre azért van szükséged, mert olyasmire tudod cserélni, ami neked fontos, hasznos, szükséges: élelemre, ruházatra, használati tárgyakra, autóra, lakásra, szolgáltatásra, stb.

3. A pénz értékét úgy tudod meghatározni, hogy viszonyítod valamihez: általában ezt egy másik pénzhez szoktuk hasonlítani (pl. 1 euró 360 Ft-ot ér, stb.).

4. Mindegy, milyen pénz, fizetőeszköz (forint, euró, dollár, yen, vagy akár üveggyöngy) van a birtokodban, annak csak akkor van értéke, ha a közösség, amiben élsz, ahol használni akarod, elfogadja azt fizetőeszközként, értékmérőként.

Így tudod a pénzedet elcserélni számodra fontos, hasznos dolgokra.

Ez a 4 felsorolt tény könnyen érthető, ugye?

Az is tény, hogy ma már egyre több új fizetőeszköz születik, de nem a hagyományos papír-fém fizikai verzióban, hanem digitális pénzek formájában.

Annak a digitális pénznek lesz értéke, amit egy közösség közös megállapodással elfogad fizetőeszközként: mert így fizikai tárgyakra, szolgáltatásokra cserélhető, mint bármilyen hagyományos pénz.

A legtöbb mai digitális pénz, kriptovaluta még nem használható hétköznapi vásárlásra, mert nincsenek széles körben elfogadva fizetőeszközként.

Viszont van egy olyan magyar digitális pénz, amit már jó ideje, egyre nagyobb létszámú közösségben tudsz használni a vásárlásaidhoz.

És most elérkeztünk ahhoz, hogy mit is kínál a bevezetőben említett magyar cég.

Az alap információk

 • A cég kifejlesztett egy digitális pénztárcát és egy digitális fizetőeszközt.

 • A digitális fizetőeszköz neve: CN (CoverNote).

 • Ezt a fizetőeszközt Magyarországon MÁR MOST IS több ezer fős közösségben tudod használni vásárlásra (termékek, szolgáltatások vásárlására), illetve már több országban is vannak tagok.

 • Jelenleg a Facebook adásvételi csoportunkban, illetve az élőben megrendezett >>> piacnapokon tudsz vásárolni CN-ért, de hamarosan elkészül a cég webes piactere is. Már több országban is alakultak CN-es adásvételi Facebook csoportok (pl. Románia, Szlovákia).

 • Az alábbi képeken egy kis válogatást láthatsz abból, amiket én az utóbbi hónapokban CN-ért vásároltam, az értékük több százezer forintnak felel meg.
  (Új: amit bontatlan csomagban vettem cégtől vagy magánszemélytől. Újszerű: ami méretprobléma miatt lett eladó, vagy csak néhányszor használták, vagy csak kibontva lett.)

Biztosan egyetértesz velem abban, hogy a fentebb írtak szerint a CN egy értékkel bíró digitális pénz:

 • már most is termékekre, szolgáltatásokra tudom cserélni
 • egyre szélesebb, egyre nagyobb létszámú, és egyre inkább nemzetközivé váló közösségben tudom használni
 • megállapodás rögzíti, hogy mennyit ér 1 CN 
 • az aktuális CN értéket, és az értékváltozást a kezdetektől mutató grafikont >>>ITT tudod megnézni 

Idáig minden érthető, ugye?

Szuper. Menjünk tovább.

Tudsz-e CN-hez jutni pénz nélkül?

Igen.

Pénz nélkül kétféleképpen tudsz  CN-hez jutni.

Az egyik lehetőség, ha eladsz valamit az adásvételi csoportunkban, olyasmit, ami másnak érték.

Amennyiért el tudnád adni forintban, annyi összeget kapsz érte CN-ben.

Ebből pedig vásárolhatsz másoktól CN-ért olyasmit, amire szükséged van.

Ez a verzió ugyanúgy működik, mint egy hagyományos adásvételi csoport, csak itt nem forint, hanem CN az elfogadott fizetőeszköz (mintha pl. euróval, vagy dollárral fizetnél vásárláskor).

A másik lehetőség, hogy ajánlói munkával szerzel CN-t.

Ha teljesítesz egy előre meghatározott feladatot, nem kevesebb, mint 960 CN lesz a jutalmad.

Ez a jelenlegi árfolyamon több  millió forintnyi értéknek felel meg.

Ez a verzió viszonylag kevés munkáért óriási vagyont ad a kezedbe, amiből kedved szerint vásárolhatsz akár az élő piacnapokon, akár az adásvételi csoportunkban.

Ha eddig érted, szinte biztos vagyok benne, hogy ez lesz a következő kérdésed:

Át tudod-e váltani a CN-t forintra?

Jelenleg még nem.

 • Idén tavasz-nyár körülre van tervezve, hogy belépünk a tőzsdére, akkor már a CN átváltható lesz forintra, vagy egyéb hagyományos pénzre. (De ennek időpontja akkor biztos, amikor már megtörtént.)

 • Átváltási költség minden pénz átváltásnál van, így itt is lesz a forintra váltásnak költsége (kb. 15-25% között várható), de nagy valószínűséggel még így is jelentős nyereséggel számolhatsz. 

 • Ha a majdani árfolyamok és az átváltási költség ismeretében úgy látod majd, hogy a forintra váltás nem éri meg neked, akkor megtartod CN-ben.

De emlékszel még, miről volt szó?

Neked nem a konkrétan megfogható hagyományos pénzre, nem a fém vagy papírdarabra van szükséged, hanem arra, hogy a meglevő (bármilyen) pénzedből, fizetőeszközödből meg tudd vásárolni azt, amire szükséged van, mert a fizetőeszközödet elfogadják ott, ahol vásárolni akarsz vele.

A tőzsdére lépést követően már sok cég bejön a rendszerbe, és egyre több helyen fogadják el fizetőeszközként a CN-t. Ezért sokkal jobb döntés lesz CN-ben megtartani, és veszteség nélkül, a teljes összeget levásárolni a rendszeren belül, bármire, amire szükséged van.

 

Hiszen ha CN-nel is ki tudod fizetni mindazt, amire szükséged van, minek váltanád át?

Miért váltanád át olyan pénzre, aminek nem növekszik ilyen ütemben az értéke?

(>>>ITT megnézheted, mennyi forintot ér aktuálisan 1 CN, honnan hová jutott el néhány hónap alatt)

Szóval, miért érdemes élni ezzel az ingyenes lehetőséggel?

Ha sikerül teljesítened a feladatot, megkapsz egy kisebb vagyont CN-ben (több millió forintnak megfelelő értékű CN-t).

A következőket teheted vele:

 • vásárolhatsz belőle olyan termékeket, amikre szükséged van, vagy ami csak épp megtetszik

 • ha valamit egyébként is megvásárolnál valahol forintért, de azt meg tudod vásárolni CN-ért – akkor az erre szánt forint összeged megmarad: így tulajdonképpen „forintra váltod” a CN-edet

 • akár azt is megteheted, hogy amiket vásárolsz CN-ből, azt utána eladod hagyományos módon, forintért – ezzel megint csak „forintra válthatod” az öledbe pottyant vagyont

 • de alkalmazhatod a kivárásos stratégiát is: nem költöd el, megvárod, míg sok cég lesz a rendszerben, és a tőzsdén átváltható lesz akár hagyományos pénzre

 

Bármelyik lehetőséget választod is, mindenképpen jól jársz.

Mindezt teljesen ingyenesen, pénz nélkül, csak munkával megvalósíthatod.

Néhány millióval mindenképpen előrébb leszel anyagilag.

Az elvégzendő feladat, amiért egy kisebb vagyon a fizetség

60 nap alatt találj 20 új tagot, akik

regisztrálnak maguknak egy elektronikus pénztárcát (ingyenesen) és

hitelesítik is a tárcájukat (ingyenes)

– és elkezdik használni adás-vételre a Facebook adásvételi csoportunkat (ingyenesen) – de ez nem kötelező

Én ezt a feladatot már teljesítettem, ha megkeresel, szívesen megmutatom a bizonyítékot arról, hogy valóban odaadja a cég, amit ígér – tudom, hogy ezt nehezen hiszed el, de így van 🙂

Sem neked, sem az új csatlakozóknak, sem az elején, sem később, NINCS és nem is lesz semmilyen fizetési kötelezettsége.

Az új tagok teljesen szabadon eldönthetik, hogy

 • ingyenes tagként csak használják a piacteret, eladnak és vásárolnak
  és/vagy
 • ingyenes tagként ajánlják a rendszert és 20 hitelesített regisztrálóért megkapják a 960 CN-t,
  vagy
 • ha nem akarnak ajánlóként dolgozni, de van némi pénzük, azt „átválthatják” CN-re, és így az átváltási bónuszok miatt a forintjuk értékének sokszorosát tudják vásárlásra fordítani (vagy később majd haszonnal visszaváltják forintra)

Bízom benne, sikerült érthetően megismertetnem veled ezt a szuper lehetőséget. Ez az ingyenes rész a cég többi lehetőségétől függetlenül is működik. Ha semmi mást nem veszel igénybe, csak ezt, már akkor is vagyonhoz juthatsz.

Ha érdekesnek találod, és kéred a további információkat, gyere be a Facebook információs csoportunkba, és olvasd az email fiókodba naponta érkező tájékoztató leveleket.

 

Ha máris csatlakoznál, a leveleződben található emailben megtalálod a regisztrációs linket, és az elérhetőségeimet is, keress bátran, ha kérdésed van. 

 

De akkor is bátran megkereshetsz, ha éppen bizonyítékokat szeretnél látni 🙂

Várlak szeretettel, és sok segítséggel!

Jelen weboldal nem a cég hivatalos weboldala, hanem egy ajánló partner tájékoztató információs oldala. A weboldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alá esik. Minden engedély nélküli felhasználás, változatlan vagy részben módosított formában jogi eljárást, és fizetési kötelezettséget von maga után. Jogosulatlan felhasználás esetén napi 20 000 Ft használati díj kerül kiszámlázásra ügyvédi felszólító levél kíséretében. A jogosulatlan felhasználó a jogosulatlan felhasználás tényével elfogadja és magára nézve betartandónak tekinti a jelen jogi tájékoztató tartalmát.

A weboldal tárhelyszolgáltatója az 
ELIN.hu Informatikai Szolgáltató és Tanácsadó Kft. 
9024 Győr, Déry Tibor utca 11. 2. em. 4. sz.
(Cg.08-09-016359, adószám: 14315754-2-08)

A weboldal a felhasználói élmények érdekében cookie-kat használ. A honlap további használatához a cookiek használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás