Ékszereinkről részletesebben

A GOLD ESSENCETM ékszereket nem sima aranyozással készítik, hanem az alap fém felületét vastag, ötvözetből álló réteggel növelik, kitöltik. Az ötvözetből készült bevonatot nagy nyomáson és magas hőmérsékleten egybeolvasztják a hordozó fémmel (általában réz). Egy rendkívül vastag fedőréteg jön létre, amely akár harmincszor vastagabb lehet a más eljárásokkal felvitt réteghez viszonyítva (mikromilliméterben értendő).

Ékszereink (nyaklánc, gyűrű, fülbevaló, karkötő, medál, ékszeröv, nyakék) antiallergén fémötvözetből a legapróbb részletességgel megmunkálva készülnek és egy kataforetikus áttetsző kopásvédő réteggel vannak bevonva, hogy ezzel védjék az apróbb mechanikai sérülésektől. Az ékszereket vastag ötvözet vagy ródium bevonattal látták el, ezzel hosszú tartósságot biztosítva. Az alapfém nikkel és ólommentes, ezért fémérzékenyek is nyugodtan viselhetik.

A beépített első osztályú cirkónia kövek is tökéletesen illeszkednek foglalatukba, így a Goldess által forgalmazott ékszerek nem csak látszatra, hanem a szigorú minőségi feltételeknek is megfelelve a divatékszerek csúcskategóriáját képviselik.

Kinézetre teljesen úgy néznek ki, mint az arany és ezüst ékszerek, gondos ápolás mellett nagyon sokáig tartósak és csillogóak maradnak. Aki szereti az eleganciát, ékszereinkkel megengedheti magának, rendkívül kedvező áron!

Ékszereink megjelenésükben a nemesfém luxusékszerek világát idézik, árban azonban a divatékszerek alacsony árszegmenséhez igazodnak. Magyarországon egyedülálló a Gold Essence kategóriájú prémium divatékszer.

Termékkörünkben kisebb számban találhatóak nemesacél, illetve nemesacél-bőr, nemesacél-tűzzománc kombinációjú ékszerek is.

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone