A munkavégzés részletei

 

A MUNKÁRÓL

Hangsúlyozzuk, hogy a Goldess rendszere nem MLM-ben működik, hanem direkt értékesítéssel, azonban itt is létezik egyfajta hierarchikus rend. Mindenki, aki ezt a munkát választja jövedelemszerzésre, Területi Képviselőként kerül regisztrálásra Területi Vezetőjéhez.
Jelentkezéskor szerződést fogsz kapni.

 

TERÜLETI KÉPVISELŐ JUTTATÁSAI:

A Területi Képviselő az általa értékesített ékszerek árából 35 % jutalékban részesül azonnal, tehát ez az összeg mindjárt a zsebében marad. (Lehetőség van ennél is magasabb, 40 ill. 50% jutalék elérésére, ennek feltételeiről a területi vezető nyújt tájékoztatást.)

 

HOGYAN VÉGEZHETŐ A MUNKA?

Nagyon változatosan, egyedi igényeid és képességeid szerint végezhető.

Tapasztalat szerint az ékszerek szinte “eladják magukat”. Ha viseled őket, mindig lesz, aki megdicséri, megkérdezi, honnan vetted, neki már adhatsz is pl. névjegykártyát, szórólapot az oldal és a saját elérhetőségeiddel.

Az ékszerek értékesítésére használhatod az online katalógust (a weboldalt), vagy a nyomtatott szórólapot, hogy megmutasd ismerőseidnek (ingyenesen kapsz a cégtől nyomtatott szórólapokat is!)

A színes ékszeres szórólap nem az aktuális kínálatot tartalmazza! Figyelemfelkeltő, tájékoztató jellegű.

Hirdethetsz interneten keresztül is, küldhetsz ajánlásként képeket ismerőseidnek a Facebookon, vagy emailben. A lehetőségeknek csak a fantáziád szab határt.

 

AMI VISZONT KIFEJEZETTEN TILTOTT:

– NEM KÉSZÍTHETSZ SAJÁT WEBOLDALT A TERMÉKEK ÉRTÉKESÍTÉSÉRE!

– NEM TEHETED FEL WEBSHOPBA  ÉRTÉKESÍTÉS CÉLJÁBÓL!

– NEM ÉRTÉKESÍTHETED A TERMÉKEKET AZ ONLINE  ILL. NYOMTATOTT KATALÓGUSBAN SZEREPLŐ ÁRAKTÓL ELTÉRŐ ÁRAKON!

Ezen szabályok megsértése kizárással jár!

 

HOGYAN TÖRTÉNIK A MEGRENDELÉS, A JUTALÉK KIFIZETÉSE?

Amikor az érdeklődőd ékszert szeretne rendelni, azt csak rajtad keresztül tudja megtenni. A rendelést a te saját munkatársi webirodádból tudod leadni, te vásárolsz, így az ékszer a te címedre érkezik meg futárral kiszállítva.  A kiszállítási költséget mindig cégünk fizeti!

A megrendelt termékeket a futárnak fizeted ki átvételkor.
A termékekkel együtt megkapod a cégtől a nevedre kiállított számlát, amin a te jutalékoddal csökkentett összeg szerepel.

A terméket te továbbítod a vevőd felé. Ő neked fizeti ki a katalógusban/weboldalon szereplő vételárat. Ebből a teljes összegből a különbözet máris a zsebedben van. Ilyen egyszerű.

 

ELVÁRÁSOK:

A regisztrációt követő két héten belül le kell adni az első rendelést. Ez minimum 2 db, szabadon választható ékszert jelent. A továbbiakban minimális rendelési elvárás az, hogy legalább minden második héten legyen leadott rendelésed (rendelésenként minimum 2 db ékszer.)

 


MUNKATÁRSI KEZDŐCSOMAG:

A munka megkezdésekor lehetőség van 5 db-os munkatársi induló ékszercsomagot is vásárolni (5 db ékszer, 50% kedvezménnyel, ennek tartalmát a cég állítja össze.) Az 5 db-os kezdőcsomag megvásárlása nem kötelező, csak lehetőség (fizetendő ára 9.077 Ft).